Advertisement

Cutenya bila sedondon mommy & daughter bila sambut hari raya nanti Tema warna pula sweet2 macam Diane Kurung & Diane Kids in Rose Tan ni memang confirm paling sweet-lah raya tahun ni Koleksi #imaanprintsraya ni masih lagi available dan masih ada disk

Hari terakhir untuk #teampink nikmati diskaun RM30 off bila shopping di website🥺 Lekas uolls! Dapatkan dress #nostalgiabyimaan kesukaan uolls hari ini juga dengan harga yang lebih berpatutan Gunakan code ▫️IBTEAMPINK▫️untuk redeem voucher tu Okayyy k

Hai PINK lovers Saja Lady B nak buat uolls geram petang2 ni dengan beberapa pasang #bidadariforimaan 🧚‍️ dalam warna favourite uolls Tak rasa nak tambah koleksi baju kurung warna pink dalam almari tu ke? Sepasang RM149 je tau dah jimat RM70 daripada

Hola! Selamat pagi semua ‍️ Disebabkan ramai sangat yang minta extend HAPPY HOUR ni, Lady B pun dengan besar hatinya umumkan yang sale untuk 4 selected #nostalgiabyimaan dresses ni dipanjangkan ke hari ini‼️ Tunggu apa lagi uolls? Cuti2 ni pakat mai

Advertisement

Advertisement

Special untuk #teampink sehingga esok, dapatkan cepat2 koleksi dress #nostalgiabyimaan sebab Lady B bagi RM30 off tau? Purchase di website (www.imaanboutique.com) hari ni dan gunakan code ▫️IBTEAMPINK▫️untuk redeem special price ni Cepat semuaaaa ja

Sepanjang satu hari ini, Lady B nak umumkan yang ⏰HAPPY HOUR⏰ berlangsung di keenam2 outlets #imaanboutique Dapatkan 2 helai dress letopssss #nostalgiabyimaan : Ilham dress Nurani dress Suci dress Indah dress dengan harga RM249 SAHAJA‼️ Jangan tengo

#teampink dah mula shopping banyak2 macam ni ke belum? Gunakan code ▫️IBTEAMPINK▫️ untuk redeem RM30 off bila purchase di website! Berlangsung sehingga hari Rabu saja tau? So, wajiblah dapatkan dress pink #nostalgiabyimaan kesukaan uolls hariini juga

Mahu tampil mewah dan eksklusif hari raya tahun ni?🤩 Kenapa tak dapatkan Naina Kurung Kedah in Auburn Brown dalam koleksi #anarkalibyimaan ni? Rekaan kurung kedah yang unik dengan poket dan hiasan batu 3D pada bahagian depan baju, menonjolkan kemewah

Advertisement

Advertisement

Berita gembira untuk #teampink Bermula hari ini sehingga Rabu (22/5/2019), shoppinglah sepuas-puasnya dan nikmati diskaun RM30 special untuk koleksi dress #nostalgiabyimaan ️ Jom shopping hari ni juga di website (www.imaanboutique.com) Gunakan code ▫

Ada sebab Lady B pesan shopping cepat2 tau? Kalau uolls nak grab baju raya dan pakai masa raya, kena make sure dapatkan sebelum 30 Mei 2019 So, ADD TO CART hari ni juga supaya tak terlambat nak pakai baju raya dari #imaanboutique ️ . #imaanraya2019 #

‼️GUESS AND WIN DAPHNE PRINTED SHAWL‼️ . Yes ladies, another giveaway for the lucky one🤩 . Follow this 3 simple steps and stand a chance to win a piece of our GORGEOUS Daphne Printed Shawl (worth RM39)‼️ . 1. Follow @imaanboutique & @imaanhijabs inst

Load More