📍PRE-ORDER ANARKALI📍 - @imaanboutique Instagram Profile - Find Ground Mates

@imaanboutique - 📍PRE-ORDER ANARKALI📍

http://www.imaanboutique.com/
Order 📲 +6016-3297631 Kota Damansara | JB | Bangi Sentral | Shah Alam | Kuala Terengganu | IFS ⌛10am - 7pm (Tuesday - Sunday) 🌏WORLDWIDE SHIPPING

Ada yang dah terbayang diri sendiri macam princess ke tu? Haaaa tu tandanya kena dapatkan Damai Dress cepat2!🤔 Kita dah pun release koleksi #nostalgiabyimaan hari ni untuk uolls pilih yang mana satu uolls nak pakai masa raya nanti . #imaanraya2019 #k

Dah ready untuk grab #nostalgiabyimaan ⁉️ Siap dapat RM20 off lagi untuk setiap helai yang uolls purchase bermula hari ini sehingga 31 Mac 2019 nanti‼️🤩 Best sangaaaaat ni uolls! Dapatkan via our website, #imaanboutique yang terdekat atau melalui #sq

Salam Jumaat uolls! Qaseh Dress yang unik ni antara salah satu dress yang akan release esok tau? Warna Scallop dengan hiasan velvel lace buatkan dress ni nampak soft and comfy sangat!️Mata siapa dah melekat pada Qaseh Dress cerr komen dekat bawah. .

Apa? 𝙂𝙄𝙇𝘼-𝙂𝙄𝙇𝘼 𝙍𝘼𝙔𝘼 𝙎𝘼𝙇𝙀 kembali lagi? Uolls dah ready ke? Sebabnya, sale yang dahsyat ni akan bermula pada hari Sabtu ni tau?🤩🤩🤩 Yang suka buat preparation raya awal2, mesti taknak lepaskan peluang ni‼️ Better dapatkan awal, sebab bila out of stock

Selamat pagi uolls! Nak tanya, masih ada ruang lagi ke dalam almari tu untuk salah satu dress ni? Bermula Sabtu ni, bolehlah grab Syahdu Dress ni cepat2! Kalau taknak pakai untuk raya pun takpa. Dapatkan awal dan pakai untuk apa-apa majlis pun sesuai

Untuk koleksi #nostalgiabyimaan ni, kita gunakan material high quality Korean Crepe tau? Kalau Melodi Dress ni memang lain daripada yang lain, sebab ada campuran kain brocade!️ Good luck lah ya berebut dengan #imaansisters yang lain hari Sabtu nanti

Semoga pagi yang indah ni, jadi EXTRA indah lepas uolls tatap Indah Dress daripada koleksi #nostalgiabyimaan ni! Eh Uolls boleh view kesemua warna dan details untuk dress ni di @imaan.catalogue sekarang!🤩 Boleh pilih siap2 dan terus add to cart je Sa

Look at these Syahdu dresses in Peach and Blossom Nampak extra betul detailing torchon lace pada bahagian lengannya tu🤩 Ada space lagi tak dalam almari uolls untuk dress yang confirm buatkan uolls nampak extra elegan ni?🤔 . #nostalgiabyimaan #imaanra

Load More